MINDENKI SZERETI A JÓ KONTENTET

Tartalomgyártás

Volt rá saját szavunk, mégis egyre több helyen lehet találkozni a kontent kifejezéssel, amit sokan ragozni kezdtek. Ez jelzi fontosságát, hiszen az online történetmesélés ma már szinte kötelező elem.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Bejegyzés, fotó, videó, infografika vagy egyéb online tartalom, leszállítunk bármit, amire szükséged van közösségi csatornáidon.

HONLAPSZÖVEG

Életre keltjük honlapodat, releváns és gazdagon illusztrált szöveggel töltjük fel, amelyet szükség esetén gondozunk, aktualizálunk.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Ha van egy jó sztorid, ha van egy remek híred, ha nagyot gurítottál, és ezt a nagy nyilvánossággal is meg akarod osztani, segítünk. Beszéljük az újságírók nyelvét.

BESZÉDÍRÁS

Kérésedre nagyívű, gyújtóhangú, idézetekkel és nyelvi leleményekkel tarkított beszédet írunk. Felárért dakota közmondásokat is kitalálunk hozzá.

EGYÉB SZÖVEG

Legyen szó hírlevélről, blogról, vállalati újságról, PR cikkről vagy egyéb szöveges tartalomról, a kutatómunkát elvégezzük, az anyagot megszerkesztjük.

VIDEÓS TARTALOM

Imagefilmek, mikrovideók, reklámfilmek, interjúk, portrék és egyéb mozgóképes tartalmak, bármit leforgatunk és megvágunk.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.