HA NEM VAGY ONLINE, NEM IS LÉTEZEL

Online jelenlét

Ne hanyagold el az internetes jelenléted, nem érdemes ekkora előnyt adni a versenytársaknak! Az egész a céges honlapnál kezdődik, de messze nem ott ér véget.

HONLAPKÉSZÍTÉS

Kisebb honlapok, összetett portálok és webáruházak készítését is vállaljuk. Megtervezzük, lefejlesztjük, teszteljük és betanítjuk kezelését.

HONLAP AUDIT

Megnézzük, teszteljük, átvizsgáljuk és javaslatot teszünk a javításra. Közben olyan kifejezésekkel dobálózunk, hogy webergonómia, reszponzív design és SEO.

KÖZÖSSÉGI PLATFORMOK

Közösségi média oldalak kialakítása, vizuális és grafikai tervezése, ráncfelvarrása, beüzemelése és teljes körű működtetése.

HONLAPKÉSZÍTÉS KIEGÉSZÍTÉS

Fejlesztés esetén csomagban gondolkodunk, amelybe az alábbi szolgáltatások tartoznak igény esetén.

Tervezés

Felépítés, tartalmi struktúra meghatározása, grafikai elemek kidolgozása.

Domain / Webtárhely

Regisztrációs folyamat, ügyintézés és kapcsolattartás, beállítások.

Fejlesztés

HTML, CSS, PHP, MYSQL, JAVASCRIPT és társaik. Kódolunk, hegesztünk, tesztelünk.

Honlap tartalmak

Cikkek, egyéb szöveges tartalmak, fotók, grafikai elemek, videók.

Keresőoptimalizálás

SEO beállítások pontról pontra. A cél a dobogó a keresési listákon.

Betanítás

Oktatások, tanfolyamok lebonyolítása, oktatóanyagok, használati leírások összeállítása.

Garancia

Az átadás után felmerülő hibák javítása, a honlap finomhangolása.

Üzmeltetés

A honlap folyamatos tartalmi frissítése, felügyelete, adminisztratív teendőinek ellátása.

LEGÚJABB BÜSZKESÉGÜNK

Letisztult, minimalista formavilág, elegancia, innovatív megoldások és prémium minőség. Ezek jellemzik Magyarország legdinamikusabban fejlődő szanitermárkáját, az Arezzo Design Kft-t, amelynek honlapját 2018-ban újítottuk meg.

  • Tartalom

    A 2015-ben alapított Arezzo Design Kft. viszonylag új szereplőnek számít a hazai szaniter piacon, ennek ellenére rövid idő alatt komoly tényezővé vált, és jelentős eredményeket mondhat magáénak.

    A cég régi honlapja felett eljárt az idő, és alapos ráncfelvarrásra szorult. A megújult portál funkcióiban, elrendezésben és kinézetben is szintugrást jelent, ami méltó egy prémium kategóriás szanitereket forgalmazó vállalkozáshoz. Áttekinthetőbb, sokkal inkább felhasználóbarát felületet álmodtunk meg, amelyen a vásárló könnyebben eligazodik és gyorsabban megtalálja, amit keres. Szebb fotók, látványos termékajánlók, részletes leírások, fürdőszobai ötletek és szakértői tippek várják a látogatókat.

    Kapcsolat

    • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.