EGYÜTT MINDEN KÖNNYEBB

Közösségépítés

Hűséges követők, elkötelezett rajongók, potenciális vásárlók, lenyűgözött üzleti partnerek és irigy versenytársak - egy cég számára ilyen az ideális közösség, legyen az online vagy nem online.

FACEBOOK MARKETING

Új közösséget hozunk létre vagy felpezsdítjük a meglévő életét. Toborzunk, releváns tartalmakat gyártunk, kommunikálunk és kampányokat menedzselünk.

INSTAGRAM

Vizuális tartalmakkal mutatjuk be céged előnyös oldalát, és segítünk elérni az Y és Z generáció tagjait, akikből márkahű közönséget építünk számodra.

VIRÁLIS TARTALMAK

Akarsz olyan rólad szóló videót, képet, mémet vagy cikket, ami szokatlan, meghökkentő, vicces vagy már-már botrányos, és ezért mindenki erről beszél?

PREFERENCIA KUTATÁS

Tudod, hogy mire rezonál a célközönséged? Milyen üzenetekre reagál pozitívan? Mire fogékony és mire nem? Mit fogad el és mit utasít el? Mi tudjuk.

RENDEZVÉNYEK

Megszervezzük sajtótájékoztatódat, üzleti találkozódat, fogadásodat, konferenciádat vagy protokoll eseményedet, de ha megfizetsz, még az esküvődet is.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.