SZÓLJ A TÖMEGHEZ!

Elérésnövelés

Még nem mindenki ismer téged, még nem mindenki hallotta a történetedet, még nem mindenki találkozott a termékeiddel, még nem mindenki tudja, hogy te vagy a megoldás a problémájára. Még nem...

MÉDIAVÁSÁRLÁS

Print, televízió, rádió, online, kültéri, nem feltétlenül ebben a sorrendben. Az a minimum, hogy a maximumot hozzuk ki a ránk bízott hirdetési büdzséből!

KOMMUNIKÁCIÓS MIX

Rengeteg eszköz és csatorna létezik, amelyen keresztül elérheted célközönségedet, nehéz számba venni őket. Egy biztos, nem érdemes mindegyikre költeni.

MÉDIAKAMPÁNY

Előkészítjük, időzítjük, meghatározzuk, hogy hol és hogyan, alkudozunk, megrendeljük, nyomon követjük és a végén értékelünk.

ONLINE HIRDETÉSEK

Segédkezet nyújtunk akkor is, ha csak Google Adwords, Facebook vagy Instagram hirdetésekben gondolkodsz. Szöveget írunk, elkészítjük a kreatívot, menedzseljük a kampányt.

SAJTÓKAPCSOLATOK

Ne ess kétségbe, ha nincsenek sajtókapcsolataid, mert nekünk vannak! Megkeressük számodra a megfelelő újságírót, és meggyőzzük, hogy a te sztoridra kíváncsi mindenki.

INFLUENCER MARKETING

Ha kell egy ismert arc, aki egyedi hangon beszél rólad és szólítja meg célcsoportodat, mi megtaláljuk. Új eszköz, izgalmas lehetőségek.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.