Partnerek a partnerségben

Kivel dolgozunk?

Nem vagyunk egyedül, számos szakemberrel és céggel dolgoztunk már együtt különböző projektekben, van kivel összefognunk tehát, ha a feladat komplexitása megkívánja.

R-TIME

Az r-time Magyarország egyik meghatározó média kereskedőháza, mely szakmai felkészültsége, erős portfóliója és változatos megoldásai révén hatékony és eredményes hirdetési lehetőségeket kínál.

ATMEDIA

Az atmedia Magyarország másik meghatározó média kereskedőháza, mely jelenleg 13 médiatulajdonos 44 televíziócsatornáján biztosít hirdetési lehetőségeket (szpot, szponzorációk, egyedi kreatív megoldások).

MUSIC FASHION

Magyarország legmenőbb zenei kiadó és menedzsment ügynöksége remek szolgáltatásokkal és egy raklapnyi sztárzenésszel.

Read more

MESTERHÁZI DÁVID

Az Indexvideó egykori vezetője, az Attraktor sorozat műsorvezetője, az Uniomedia videó divíziójának volt vezetője a videós tartalomgyártásában működik közre.

WEBINNING

Ha kell egy tapasztalt partner, aki az utolsó építőkockáját is kielemzi a honlapnak.

IKO SALES HOUSE

Az IKO Sales House több mint másfél évtizede van jelen a televíziós non-spot piacon, 2016 óta értékesíti a TV2 Csoport portfóliójának szponzorációs felületeit.

WALDORF CATERING

A vendéglátás szinte valamennyi ágában jelen lévő party service vállalataként közel 20 esztendőnyi tapasztalatot tudhatnak maguk mögött.

TEN MEDIA

Ha kell egy menő social media partner, aki ismeri a legtrendibb eszközöket és megoldásokat.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.