Kiemelt referenciák

Kinek dolgozunk?

Kis ügynökség vagyunk, ennek ellenére neves ügyfelek megbízásait teljesítjük. Az alábbi listában a fontosabb munkáink, jelentősebb projektjeink szerepelnek.

AREZZO DESIGN KFT.

ONLINE MARKETING | HONLAPFEJLESZTÉS | SOCIAL MEDIA

2018 tavasza óta dolgozunk Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő szanitermárkájának. Új alapokra helyeztük a cég online marketing tevékenységét, új eszközöket vetettünk be és új csatornákat alakítottunk ki. Erre példa, hogy egy olyan honlapot» fejlesztettünk az Arezzo Design számára, amely funkcióiban és kinézetében is szintugrást jelent, és méltó egy prémium kategóriás szanitereket forgalmazó vállalkozáshoz.

Nem mellesleg márkanagykövetnek leigazoltuk Cseh Lászlót, a magyar és nemzetközi úszósport kiemelkedő alakját, aki tudja, hogy mi kell a vizes blokkba.

LASSELSBERGER-KNAUF KFT.

Tartalomszolgáltatás | Social media | Sajtókapcsolatok

A Divine Messenger Kft. 2014 óta támogatja az ország egyik vezető építőanyag gyártójának online kommunikációját. Az elvégzett feladatok a cég közösségi média felületeinek gondozásától kezdve a különböző online tartalmak előállításán keresztül komplett médiakampányok lebonyolításáig terjednek.

Ezen felül a mi érdemünk, hogy Lasselsberger-Knauf» gazdasági eredményeivel, fejlesztéseivel és forradalmian új termékeivel a sajtó is gyakran foglalkozik. Csak egy példa: Jégakkut csinál a falból az új magyar vakolat [Index]

STARSCHEMA KFT.

Sajtókapcsolatok | Sajtókommunikáció | PR stratégia

Mi felelünk Magyarország piacvezető big data és üzleti intelligencia szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásának sajtókommunikációs tevékenységéért. Ez nagy megtiszteltetés, mivel a Starschema szinte kizárólag nagypályás ügyfelekkel játszik, olyan nemzetközi óriásokkal, mint az Apple, a Facebook, a Walt Disney vagy a Netflix.

Erőfeszítéseinknek hála a cég neve már nem csak az adattudósok és adatmérnökök szűk körében cseng ismerősen. Nem csoda, hiszen arra a hírre mindenki felkapja a fejét, ha a fél Szilícium-völgynek egy magyar cég bányász adatokat (Index).

FUNDAMENTA LAKÁSKASSZA

Médiavásárlás | Kampánymenedzsment | TV kampányok

Cégünk több éven keresztül menedzselte Magyarország egyik legnagyobb hitelintézetének televíziós reklámozási tevékenységét. Ez a médiatervek és -stratégia elkészítésétől kezdve a rendelkezésre álló büdzsé optimális felhasználásán át a spot és non-spot kampányok részleteinek kidolgozásáig egy komplex feladatlistát jelentett.

EXPO MILANO 2015

Online kommunikáció | Social media | Tartalomszolgáltatás

A 2015-ös Milánói Világkiállítás magyar részvételéhez kapcsolódó online kommunikációs stratégia kidolgozása és megvalósítása is a Divine Messenger Kft-hez fűződik. A projekt a közösségi médiafelületek kialakítását, működtetését és a minőségi tartalomszolgáltatást foglalta magában.

A világkiállítás, ezen belül is a magyar pavilon programjai gazdag alapanyagot biztosítottak a különböző online kommunikációs csatornákon történő rendszeres tartalomszolgáltatáshoz. Mi is hozzájárultunk ahhoz, hogy a világ jobban megismerhette Magyarországot, és erre büszkék vagyunk.

THE HUNGARY INITIATIVES FUNDATION

Tanácsadás | Honlapfejlesztés | Social media

A magyar-amerikai kulturális és gazdasági kapcsolatokat ápoló The Hungary Initiatives Fundation is ügyfelünk volt. Kommunikációs tanácsadással, honlapfejlesztéssel, a közösségi médiafelületek kezelésével, online tartalomszolgáltatással és médiakampányok menedzselésével segítettük a washingtoni székhelyű alapítvány munkáját.

BIKRAM JÓGA KÖZPONT

Online kommunikáció | Social media | Tartalomszolgáltatás

Magyarország egyik elismert és népszerű jóga stúdiója is olyan hosszú távú megbízást adott nekünk, amelynek végére megizzadtunk és kimelegedtünk. Jó értelemben természetesen.

A Bikram Jóga Központ számára elvégzett feladatok listáján olyan tételek szerepelnek, mint közösségi média menedzsment, direkt marketing, hírlevél szerkesztés és kommunikációs tanácsadás.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.