Butik ügynökség

Kik vagyunk?

Sok év tapasztalat, mélyenszántó szaktudás, meggyőző referenciák, lenyűgöző kreativitás, határtalan jókedv és időnként felesleges jelzőhalmozás.

TÖRTÉNETÜNK DIÓHÉJBAN

A Divine Messenger Kft-t 2010-ben alapította néhány független, a kommunikáció, a marketing és az újságírás területén komoly tapasztalatokat felhalmozó szakember. A klasszikus butik-ügynökségként működő cég unikális, magas minőségű szolgáltatásokat nyújt limitált számú ügyfeleinek projektalapon vagy állandó megbízás keretében. Egyaránt otthon vagyunk a klasszikus, “hagyományos” és az új, digitális média területén. Meggyőződésünk, hogy a sikeres kommunikációhoz egyelőre még mindkettő kulcsfontosságú.

A butik ügynökségek között is kicsinek számítunk, és nem is akarunk túlzottan nagyra nőni, mert attól tartunk, hogy az a minőség rovására mehet. Talán érdemes lenne új nevet, új kategóriát kitalálni erre a mérettartományra.

Kicsik vagyunk, de bármilyen feladathoz azonnal fel tudunk nőni, és a végén a legmagasabb asztalra is képesek vagyunk letenni valami nagyszerűt. Nem futószalagon gyártjuk a sablonmegoldásokat, hiszen minden probléma egyedi, minden ügyfél más és mást is akar. Méretünkből fakadóan áramvonalasak és rugalmasak vagyunk, gyorsan reagálunk az igényekre, megkeresésekre.

FONTOSABB MUTATÓSZÁMAINK

1
NYOMTATÓ

4
RAVASZ TEKINTET

7
LAPTOP

13
FÜSTBE MENT TERV

127
ELISMERŐ HÜMMÖGÉS ÜGYFELEKTŐL

ARCOK

Könnyebb megágyazni a bizalomnak, ha vizuálisan lehet kihez kötni a céget és szolgáltatásait, ezért röviden bemutatjuk két vezető munkatársunkat és az általuk képviselt területeket.

GÖTZ ATTILA

Ügyvezető, tulajdonos

sajtókapcsolatok | PR | stratégiai tervezés
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

DOUDA EDMOND ATTILA

Tulajdonos

Honlapfejlsztés | IT-tanácsadás
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolat

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.